O meni


Ljubim naravo. Narava je moj prostor svobode. Ljubim vodo. Voda predstavlja čustva, je pretočna, čisti. Ljubim drevesa, njihovo modrost in tih šepet skozi stoletja. Ljubim kreativnost, ki je jezik naše duše. Ljubim gibanje, nežno, v stiku s svojim telesom. Ljubim knjige, zven besede in skrite prostore med njimi. Ljubim svoj dom in svojo družino. Tukaj se počutim varno in sprejeto.

V svoji želji pomagati ljudem sem postala licencirana presojevalka skotopičnega sindroma po metodi Irlen, saj imam ta sindrom tudi sama in vem, kako težko je živeti z njim, če si ne znaš pomagati in če ljudje okoli tebe tega ne vedo in ne razumejo.

Moja velika ljubezen do tapkanja me je vztrajno vodila do licence za izvajalko EFT 2. stopnje po standardih in predmetniku EFT International. Metoda EFT me je našla, ko sem na neki točki življenja začutila, da moram nekaj spremeniti, da bom lažje in lahkotneje zaživela, nisem pa vedela, kako to storiti. Od prvega stika s tapkanjem je le-to postalo del mojega življenja in ga s hvaležnostjo in veseljem delim z drugimi v obliki predstavitev, delavnic in individualnega dela s klienti.

      Kaj o delu z mano pravijo stranke?